Ny udgave af E-bog

Så lykkedes det! Her i det lille forlag har jeg, Molly, og min praktikant, Marie, været godt i gang med at få Fødselsforberedende Mellemkødsmassage udgivet som E-bog hos de forskellige internetboghandlere. Bogen har før været tilgængelig for køb her på forlagets hjemmeside, som PDF, men nu er den altså blevet opgraderet til et mere lækkert og kompatibelt format, der gør den en fornøjelse at læse på alt fra din Kindle til din iPhone.

En del af drivkraften bag arbejdet med Fødselsforberedende Mellemkødsmassage var manglen på information om netop dette emne. De fleste gravide aner ikke, hvad de skal gøre, når de inden fødslen får at vide af sundhedsprofessionelle, at det er en god idé at massere mellemkødet. Hvor og hvordan skal man massere? Og hvor er mellemkødet overhovedet? Dette informationstomrum bliver med udgivelsen af E-bogen forhåbentlig lidt mere oplyst.

Det er ikke kun en fordel for forlaget at kunne udgive på flere forskellige platforme, men også en del af intentionen bag bogen om netop at være med til at bidrage med mere lettilgængelig information og viden om omsorg, pleje og behandling af den gravide krop.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *